Trilo’s spelvärld

Lär dig läsa, stava och skriva med Trilo för bade smartphones och plattor!

LADDA NER - APP STORE LADDA NER - GOOGLE PLAY

4.5 Stars - Editor's Choice Award - Children's Technology Review

Skapat för underhållning och lärande!

Välkommen till Trilo’s värld där du kan gå på upptäcksfärd bland bokstäver och ord med gladspöket Spooka, den enögda mumien Sling och snällmonstret Frank. Trilo Stavar är ett pedagogiskt och underhållande spel som bygger på ljudningsmetoden där barn mellan 4-8 år på ett roligt sätt lär sig att knäcka läskoden. Spelet är en uppdatering och nylansering av succén “Kul med Duffton” efter 2 års feedback-arbete. Spelet innehåller bla. 250 nya ord och bilder!

Flera olika svårighetsgrader

Det finns fem olika nivåer på ord för att lära barn grunden I läs- och skrivträning genom ljudningsmetoden. Varje nivå introducerar en ny grupp av ord efter noga utvald pedagogisk linje. Enstaviga och ljudenliga ord, Flerstaviga ord och Konsonantförbindelser samt Dubbelteckning och Ljudstridiga ord. Nivåerna blir mer och mer utmanande men snällspöket Spooka och hennes vänner finns alltid där för att uppmuntra och heja på spelaren!

Tre olika spelmoment i appen

Sammanlagt finns 3 olika spel längs den flygplans-resa som spelaren avslutar med en berättelse om Trilo’s värld med snällspöket Spooka och hennes vänner!

Motiverande belöningar!

Trilo Stavar är designad med färgglada och roliga animationer och spelmomenten är fyllda med motiverande ljudeffekter. När barnen lär sig nya stavningskoncept och slutför varje nivå har de chansen att vinna pusselbitar. De kan också tanka Trilo-Planet så att de kan utforska Trilovärlden! Om barnen tycker att ett ord eller spel är svårt, så kommer ljudningar och ord att leda dem till rätt svar.